Korpa

zatvori
  • Vaša korpa je prazna

povratak u prodavnicu

ROLL DRAP

ROLL DRAP, pamučne krpe u rolni izuzetnog kvalieta, bez šava na rubovima krpe, zgodno upakovane u rolnu, u različitim bojama, namenjene brisanju, poliranju, čišćenju….

ROLL DRAP je deo TEXIA, ceo vek stare tekstilne korporacije osnovane u Barseloni 1917 godine

TEXIA je više od 100 godina u tekstilnoj industriji

Nastala kao mala industrija za završnu obradu tekstila u okrugu Poble Nou u Barseloni. Danas smo tekstilna kompanija sa više od 85 zaposlenih i jedinstvenom tehnologijom koja nam omogućava da svoje proizvode plasiramo širom sveta.

Zahvaljujući našoj opsesiji kvalitetom, razvijamo svet tekstilnih završnih radova, uprkos večitoj krizi u tekstilnom sektoru. Proizvodimo proizvode koji su vodeći u segmentima kao što su luksuzno ugostiteljstvo, avio-kompanije i higijena u profesionalnom sektoru.

Takođe smo svesni da, da bismo nastavili još 100 godina, moramo da nastavimo da proizvodimo i stvaramo održive proizvode. U našim objektima imamo moderno postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda i kogenerišemo energiju koja nam je potrebna za proizvodnju.

Svi naši proizvodi su napravljeni od prirodnih vlakana. U poslednje vreme uspešno uvodimo reciklirani pamuk koji nabavljamo od lokalnih dobavljača.

Zašto je Roll Drap jedinstven:
Naša jedinstvena i održiva tehnologija tekstila.
BEŠAVNA TEHNOLOGIJA
Naša besprekorna tehnologija nam omogućava da eliminišemo neke korake u proizvodnom procesu, što nas čini konkurentnijim. Ovo smanjuje našu potrošnju energije i sirovina. Eliminišemo približno 30% materijala koji se koriste za šavove u poređenju sa uporedivim proizvodima.

Punih 25 godina, ROLL DRAP pomaže Martin Berasateguisu, višestrukom nosiocu Michlenovih zvezdica, da njegova kuhinja bude uredna I čista na održiv način
Svi TEXIA proizvodi su napravljeni od 100% pamuka

Za više informacija posetite: rolldrap.com