Korpa

zatvori
  • Vaša korpa je prazna

povratak u prodavnicu

O nama

Ko smo mi

Od 2010 godine kompanija Mco d.o.o. snadbeva tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine higijenskim materijalom vrhunskog kvaliteta.

Od samog osnivanja kompanije naš fokus je na premium brendovima kao što su PAPERNET, METSA TISSUE, TWT,  IRBIS, SEKO, ECOCHEM, METZGER i drugi.

Naš tim čini 25 ljudi. Stručnih, obučenih i spremnih da Vam u najkraćem roku pruže sve informacije zajedno sa najprestižnijim Svetskim i Evropskim brendovima uz širok asortiman proizvoda koji pokrivaju sve oblasti održavanja lične i higijene objekata i sve to isporučeno u najkraćem mogućem roku nekim od brojnih vozila koje posedujemo u našem voznom parku.

2021 godine, otvorili smo prvi maloprodajni objekat za prodaju profesionalnih sredstava i opreme za održavanje higijene u Nišu, na adresi Josifa pančića 2, 18000 Niš

Šta mi radimo

  •  Isporuka, ugradnja i servis dozatora proizvođača PAPERNET i KATRIN
  •  Saveti i preporuke adekvatnih sredstava i opreme za održavanje higijene
  •  Izrada planova čišćenja
  •  Obuka korisnika naših proizvoda
  • Garantujemo Vam proizvode izuzetnog kvaliteta
  • Obećavamo Vam profesionalnu i brzu uslugu
  • Pozovite nas i proverite zašto smo baš mi izbor hiljada kupaca
  • Mi smo tu za Vas

Šta možemo da uradimo

Možemo Vam maksimalno pojednostaviti proces nabavke higijenskog potrošnog materijala.

Telefonskim pozivom, mailom ili putem sajta lako i jednostavno možete naručiti proizvode iz našeg asortimana koji će vam biti isporučeni u roku manjem od 24h na teritoriji Beograda, Niša, Kragujevca, Bijelog Polja ili Sarajeva odnosno u roku manjem od 48h bilo gde na teritoriji Srbije ili Crne Gore.

Sertifikati i standardi koje naši proizvodi poseduju  zadovoljiće i najzahtevnije korisnike naših proizvoda

Ecolabel, food contact, FSC i drugi samo su neki od ekoloških i drugih sertifikata koje naši proizvodi poseduju

Tehnologije po kojima su proizvodi izrađeni zasigurno će podići nivo higijene Vaših objekata uz smanjenje troškova održavanja

Magacin sa preko 1000 paletnih mesta, više od 10 dostavnih vozila, stručan tim i efikasna obrada i isporuka narudžbina garancija su brze i tačne isporuke.

Širok asortiman dozatora vrhunskih svetskih proizvođača izrađeni po patentiranim tehnologijama, testirani od strane najprestižnijih instituta za kontrolu kvaliteta , dizajnirani od strane najboljih Italijanskih dizajnera savršeno će se uklopiti u Vaš prostor.

Imate samo jednu šansu da ostavite prvi utisak!!!

MI SMO TIM ZA VAS!!!

IMATE SAMO JEDNU PRILIKU DA OSTAVITE PRVI UTISAK!

Mi smo tu da vam pomognemo da prvi utisak bude perfektan