BOTANIKA Set za putovanja muški

Šifra artikla: 848543 Kategorija: Oznake: , , ,

2.500,00rsd cena bez PDV-aŠifra artikla: 848543

Opis

Naziv proizvoda: BOTANIKA Set za putovanja MUŠKI

Fantastičan set za putovanje sastavljen od 5 visokokvalitetnih artikala.
Namenjen muškarcima koji vode računa o sebi
Stilizovani dizajn bočica linije Botanika, koji podseća na stare apotekarske boce, osvojiće vaše goste hotela originalnošću.
Aluminijumski poklopac daje dodatnu notu luksuza. Bočice su napravljene od PET ambalaže koji se može reciklirati.

Sadržaj PUTNOG SETA ZA MUŠKARCE:

1. Gel za tuširanje na bazi Verbene i Bergamota 93 ml

2. Šampon na bazi verbene i bergamota 93 ml

3. Eco sapun 25 gr – Napravljen od biljnih ulja, sa svežim mirisom bademovog mleka i ljuspama badema za fantastičan piling uz posebnu aromu učiniće Vašu kožu nežnom. Sapun specifičnog oblika SPA vrućeg kamena, koji se savršeno uklapa između dlanova.

4. Dental kit – Upakovan u kartonsku kutiju od posebnog kraft kartona, fine teksture i okruglih ivica, laganog oblika jastuka. Ima dugačku, smeđu četkicu za zube, napravljenu od 40% ekstrakta slame i 10 ml himalajske biljne paste za zube.

5. Komplet za brijanje – upakovan u kartonsku kutiju od posebnog kraft papira glatke teksture i okruglih ivica, laganog oblika jastuka, uključujući visokokvalitetni BIC brijač i tubu sa gelom za brijanje od 10 ml.

Pakovanje: 1 kom
Transportno pakovanje: 1kom
Šifra artikla: 848543

Razmišljaj EKOLOŠKI

BOTANIKA linija u potpunosti je ECO linija, bočice su napravljene od biorazgradive plastike, poklopci od alumijuma, kartonska pakovanja od kraft papira koji se može reciklirati a štampa na proizvodima je u potpunosti na biljnoj bazi.
BIO hotel kozmetička linija, bez parabena sa mirisima verbene, bergamonta i mlekom badema. prefinjen dizajn i dobar kvalitet proizvoda podižu nivo vašeg hotela na viši nivo.

Dodatne informacije

Težina 0,36 kg
Proizvodjač

Cahm Europe SRL

Sertifikat

Paraben Free

Tehnologija

Mco EcoGreen