Korpa

zatvori
  • Vaša korpa je prazna

povratak u prodavnicu

TWT

 

TWT je renomirana Italijanska kompanija čiji stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom su dizajnirali i patentirali inovativnu opremu za čišćenje koja je drugačija od svega što na tržištu postoji.

MODULARNOST – sva kolica se mogu u potpunosti prilagoditi vašim potrebama ili zahtevima objekta koji se čisti. možete dodavati ili oduzimati elemente kako bi ste maksimalno povećali performanse čišćenja.

TWT proizvodi su 100% proizvedeni u Italiji, modernog dizajna, vrhunske funkcionalnosti i inovativnosti. Za TWT stil nije luksuz i posvećena je pažnja svakom detalju.

Materijal od kog su linije Giotto, Duetto, Prexa, kante napravljena je Polypropylene copolymer koji je snažniji i otporniji u odnosu na druge materijale sa mnogo višom tačkom topljenja, otporniji na hemijska sredstva i zadržava čvrstinu čak i u prisustvu slanih restvora, kiselina i baza.

pogledajte naše linije proizvoda:

GIOTTO – kolica za čišćenje                             PLANO/DUST – mopovi                                   SURF – istiskivači vode                AMBO/NEMO – Kofe za brisko i brisko

 

                                          

BROOMS/BINS – četke i đubraonici      OPERA – kolica za hotele i posluživanje   X TROLLEY – kolica za veš i otpad   WINDOW – oprema za pranje prozora