Korpa

zatvori
  • Vaša korpa je prazna

povratak u prodavnicu

BioTech

 

HIGIJENA U JEDNOM LISTU
papir koji čisti i štiti životnu sredinu

Papernet je stvorio liniju BioTech proizvoda kako bi se na efikasan i prirodan način borili protiv patogenih bakterija. Zapravo, kompletna linija BioTech proizvoda napravljena je od papira obogaćenog ne-GMO bakterijskim sporama koje, kada se aktiviraju u kontaktu sa vodom, oslobađaju enzime koji razgrađuju organske supstance iz otpadnih voda i cevi. ovim procesom patogene bakterije ostaju bez hrane i prirodno odumiru.

Efikasnost BioTech tehnologije testirana je u nekoliko laboratorijskih studija: odsek za industrijsku hemiju i biologiju univerziteta u Pizi 2016/2017, analiziranjem kvaliteta otpadnih voda pre, za vreme i posle redovnog korišćenja BioTch toalet papira najmanje 6 meseci. rezultati studije su pokazali da se BioTech efikasno bori protiv proliferacije Staphylococcus aureus i Pseudomonas aeruginosa, dve bakterije koje se brzo šire u sanitarnom i bolničkom okruženju i koje su rezistentne na najčešće korišćene antibiotike dostupne na tržištu. Još 2013, prestižni SGS Institut Fresenius laboratory seertifikovao je uticaj BioTech-a protiv Legionella pneumophila, Salmonella i Escherichia Coli, bakterije koje se mogu naći u cevima, restoranima, javnim toaletima i često su odgovorne za nastanak epidemije.
BioTech proizvodi čine mogućim da vaši toaleti uvek budu u funkciji, smanjujući rizik od zapušavanja odvoda, neutrališući neprijatne mirise i samim tim i potrebu za nepotrebnim trtoškovima održavanja, otpušavanja, hemijskim proizvodima čime pored finansijske uštede čuvate i životnu sredinu